08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare cu Ziua Internațională a Familiei

//
Comentariu0

Dragi bălțeni!

Primiți cele mai sincere felicitări сu prilejul Zilei Internaționale a Familiei!

Familia reprezintă durabilitatea relațiilor interumane, valoarea și tradiția în viziunea omenirii, o sursă continuă de iubire și devotament, căldură și încredere în viitor.

Relațiile familiale sunt cele mai eficiente investiții, ce păstrează și transmit generațiilor viitoare toată frumusețea tradițiilor acumulate de-a lungul secolelor.

Familia are misiunea de a proteja și educa copii, viitorul țării, în care trăim și primim afecțiune părintească. Acea dragoste – cheie, ce ne permite să pășim încrezător în viața de adult.

Astăzi, suntem recunoscători familiilor cu doi, trei și mai mulți copii. Sincere urări de bine familiilor tinere! Ne închinăm buneilor, care și-au crescut copii și acum se implică în creșterea și formarea generațiilor de nepoți.

Numărul mare de familii prietenoase din comunitate reprezintă, astăzi, stabilitatea și bunăstarea municipiului nostru.

Vă urăm tuturor sănătate și fericire familială. În  fiecare familie să domnească înțelegerea și bunăstarea, pacea și stabilitatea, înțelepciunea și respectul reciproc.

Fie ca vocile zgomotoase ale copiilor să vă umple casa, iar sfaturile generațiilor înțelepte să vă ajute la menținerea fericirii în familie!

 

Cu stimă și respect

Primarul mun. Bălți Nicolai Grigorișin

Last updated: mai 14, 2022 at 19:18 pm

Lasă un Răspuns