08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului medical și a farmacistului

//
Comentariu0

Stimați lucrători medicali și farmaciști din municipiul Bălți!

           Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea, menționa Hipocrate. Într-adevăr, rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, sănătatea populaţiei reprezentând o prioritate.  Fiind una dintre cele mai vechi, profesia de medic este și una dintre cele mai nobile profesii din lume, dar și una de o responsabilitate enormă. Activitatea medicului constituie un exemplu marcant de servire cu abnegaţie a oamenilor, de onorare a datoriei profesionale şi civice.

Dumneavoastră, STIMAŢI LUCRĂTORI DIN SISTEMUL SĂNĂTĂŢII, sunteţi acei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, care tratează boala și sufletul, cu multă dăruire de sine și angajament profesional, ghidându-Vă în activitatea cotidiană de obligaţia supremă, fixată în Jurământul lui Hipocrate.

Astăzi, venim cu cele mai calde felicitări şi sincere mulţumiri celor care au îmbrățișat aceste profesii, pentru devotamentul de care dau dovadă în munca de fiecare zi,  pentru insistenţa şi ardoarea profesională demonstrate în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei, pentru sârguinţa şi căldura omenească dăruite pacienţilor Dumneavoastră.

Stimați lucrători medicali, Vă datorăm recunoștință și respect pentru efortul depus în menținerea sănătății noastre, a tuturor, și, cu atât mai mult, în acestă perioadă, când aveți un rol fundamental și purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă! Anul acesta, ca și anul precedent, marcăm Ziua lucrătorului medical și a farmacistului într-un context în care omenirea se confruntă cu o situație fără precedent, criza pandemică, motiv pentru care aducem mulțumiri și aprecieri pentru munca lucrătorilor medicali din prima linie în lupta cu această epidemie — medici, personalul medical, personalul care ajută în spitale și în alte unități medicale.

Să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar dificultăţile ce apar să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Vă dorim multă sănătate Dumneavoastră și celor apropiaţi, devotament, împliniri pe plan personal și profesional și să aveţi parte de căldura recunoștinţei oamenilor pe care îi ajutați.

Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să Vă însoţească mereu întru alinarea suferinţelor pacienţilor!

Vă mulţumim pentru profesionalism, dedicaţie, încredere şi susţinere.

Primăria municipiului Bălți

Last updated: iunie 19, 2021 at 8:08 am

Lasă un Răspuns