08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare al primarului interimar cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

//
Comentariu0

Stimați bălțeni!

Ziua de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine, prin eliminarea barierelor privind incluziunea socială.

Provocarea de a fi toleranți și deschiși sufletește, poate fi depășită, doar împreună,  împreună putem face față tuturor dificultăților întîmpinate, doar astfel oferim oportunităţi și șanse egale de dezvoltare pentru fiecare cetățean în parte.

Noi, locuitorii mun. Bălți, suntem cei, care trebuie să contribuim cu empatie,  la adaptarea mediului fizic, căilor de acces, mediului informaţional precum şi comunicaţional, astfel exprimîndu-ne solidaritatea și respectul reciproc.

Astăzi, inclusiv și în condițiile pandemiei provocate de COVID-19, cu o deosebită admirație,  mulțumesc  bălțenilor pentru curajul și demnitatea de care dau dovadă, în confruntarea cu problemele vieții.

Oamenii sunt deosebiți prin caracterul, munca, talentul și aptitudinile lor, doar consolidîndu-ne capacitățile, prin prezentarea unor modele de succes de cooperare socială, vom crea un viitor prosper la noi acasă.

Cu respect,
Primarul interimar al mun. Bălți
Nicolai Grigorișin

Last updated: decembrie 3, 2020 at 6:17 am

Lasă un Răspuns