08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Meciul Supercupei Republicii Moldova la fotbal va avea loc la Bălți pe 26 iunie. Fanii sunt bineveniți. Început: ora 20:00

//
Comentariu0

In contextul evoluţiei situaţiei epidemiologice prin infecţia COVID-19 şi luând act de faptul că, în conformitate cu programul stabilit de Federaţia Moldovenească de Fotbal pentru desfăşurarea meciurilor oficiale din cadrul competiţiilor naţionale la fotbal, pe data de 26.06.2021 este programat meciul FC Sfântul Gheorghe – FC Sheriff, Supercupa Republicii Moldova la fotbal, ediţia 2020-2021, găzduirea căruia, conform scrisorii nr. 223 din 08.06.2021 a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, se propune de a fi încredinţată municipiului Bălţi, Comisia municipală extraordinară de sănătate publică Bălţi, hotărâște:

1.Se admite desfăşurarea, pe data de 26.06.2021, pe Stadionul orăşenesc din mun. Bălţi a meciului oficial de fotbal FC Sfântul Gheorghe – FC Sheriff, Supercupa Republicii Moldova la fotbal, ediţia 2020-2021, cu prezenţa fizică a spectatorilor pe tribunele stadionului.

  1. In incinta stadionului vor fi respectate toate măsurile de prevenire şi control al infecţiei COVID-19 stabilite de Comisia naţională extraordinară de sănătate publică, inclusiv:

2.1. Purtarea obligatorie a măştilor de protectie in toate spaţiile publice închise precum şi în spaţiile deschise unde nu este posibilă respectarea distanţei fizice de cel puţin 1 metru. Masca trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul.

2.2. Respectarea distanţei fizice între persoane de minimum 1 (unu) metru, cu excepţia cazurilor când, prin prevederi speciale, se stabileşte respectarea unei alte distanţe între persoane.

2.3. Efectuarea obligatorie a termometriei la intrarea în incinta stadionului a fiecărui vizitator, cu interzicerea accesului persoanelor cu stare febrilă şi informarea lor despre necesitatea consultării medicului.

2.4. Respectarea regulilor de igienă a mâinilor.

2.5. Respectarea regulilor de igienă respiratorie.

  1. Hotărârile Comisiei municipale extraordinare de sănătate publică Bălţi sunt executorii pentru persoanele fizice şi juridice, indiferent de domeniul de activitate şi forma juridică de organizare.
  2. Se solicită reprezentanţilor mass-media să informeze publicul despre prevederile prezentei hotărâri şi necesitatea respectării stricte a măsurilor restrictive şi a măsurilor de prevenire şi control al infecţiei COVID-19.
  3. Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate.
  4. Prezenta hotărâre intră în vigoare din momentul emiterii şi se publică pe pagina oficială a Primăriei municipiului Bălţi.
Last updated: iunie 15, 2021 at 17:22 pm

Lasă un Răspuns