08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Masa rotundă ,,Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile” organizată în municipiul Bălți

//
Comentariu0

La data de 9 iulie 2019, în incinta Primăriei municipiului Bălți, Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO), în parteneriat cu Asociația Obștească ,,Moștenitorii” din mun. Bălți și Primăria municipiului Bălți, a organizat masa rotundă ,,Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile”.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, organizațiilor societății civile, mediului academic și instituțiilor mass-media din municipiul Bălți.

Scopul activității a constat în asigurarea unei platforme de discuții privind aspectele securității umane și asistența externă oferită în acest sens.

La finalul evenimentului a fost prezentată expoziția de fotografii ,,25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului ,,Parteneriat pentru Pace”.

Activitatea face parte din proiectul ,,Promovarea culturii de securitate prin intermediul punctelor regionale de contact”, finanțat de Diviziunea de Diplomație Publică a NATO și implementat de Centrul de Informare și Documentare privind NATO în Republica Moldova.

Last updated: iulie 11, 2019 at 12:15 pm

Lasă un Răspuns