08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La CRAT, Training ,,Oratorica,,

//
Comentariu0

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, a găzduit în ziua de sîmbătă, 3 februarie reprezentanți și traineri al Asociației Obștești ,,Debate Academy” mun Chișinău, cu desfășurarea activității dezvoltative pentru voluntarii și beneficiarii Centrului, în cadrul proiectului ,,Consolidarea Cluburilor de dezbateri din Moldova,, #DezbateMoldova, în care CRAT este participant activ, cu implicarea coordonatorului DebateClub al Anticafenelei din Bălți, DAB, Inga Pascal.

«Training-ul a avut drept scop dezvoltarea abilităților de comunicare în public, prezentarea argumentativă a propriilor idei și formularea unui discurs tematic. Astfel, ținem să implicăm tinerii în activități de dezvoltare personală, dar și să creștem cetățeni activi și implicați în comunitate», a menționat Directorul Interimar CRAT, Mihalcean Nonna.

Centrul CRAT este participant direct în cadrul proiectului ,,Consolidarea Cluburilor de dezbateri din Moldova,, în cadrul căruia sunt desfășurate dezbateri săptămînale, seminare lunare, traininguri și concursuri de oratorie. «Acest fapt, ne încurajează să avem rezultate frumoase, colaborări fructuoase cu organizația de bază, să implicăm tinerii dar și să le oferim alternativă de creștere și participare la activități de nivel regional, național, internațional», a menționat coordonatorul de voluntari CRAT și a Clubului DAB, Inga Pascal.

«Sunt participantă activă a Clubului DAB, membru dezbateri și sunt mîndră de faptul că îmi petrec timpul util și frumos în compania semenilor mei, ce au aceleași interese. Aici, la CRAT noi ne dezvoltăm personal, învățăm a comunica în public și a fi mai puternici în argumentare. Spunem un mare mulțumesc organizatorilor și gazdei CRAT și spațiului de socializare și dezvoltare personală, Anticafeneaua din Bălți, dar și AO Debate Academy, ce vin mereu cu aport metodologic extrem de important», a menționat voluntara CRAT și membra Clubului DAB, Ana-Maria Bigaciuc.

Urmăriți agenda activităţilor pe facebook.com

Last updated: februarie 8, 2018 at 11:28 am

Lasă un Răspuns