08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

La 6 decembrie, instituțiile de învățământ ale municipiului vor funcționa online

//
Comentariu0

Nu toate, ci doar acele instituții de învățământ (școli primare, gimnazii și licee) de pe teritoriul municipiului Bălți, unde se află secțiile de votare pentru alegerile primarului municipiului.

Decizia a fost luată de Comisia municipală extraordinară de sănătate publică în data de 1 decembrie, în baza actualizării datelor privind situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, audiate în ședință.

În hotărârea nr.48 s-a accentuat, în special, că o asemenea măsură are legătură cu „necesitatea efectuării măsurilor de dezinfecţie şi igienizare a clădirilor instituţiilor de învăţământ. Direcţia învăţământ, tineret şi sport a Primăriei municipiului Bălţi va asigura organizarea calitativă a procesului educaţional în instituţiile de învăţământ sus-menţionate, în regim online.

Nerespectarea măsurilor obligatorii de sănătate publică expuse în prezenta hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi drept temei pentru aplicarea măsurilor de răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor fizice şi juridice.

 

Se solicită reprezentanţilor mass-media să informeze publicul despre prevederile prezentei hotărâri şi necesitatea respectării stricte a măsurilor de prevenire şi control al infecţiei COVID-19”.

Last updated: decembrie 2, 2021 at 10:33 am

Lasă un Răspuns