08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

#INVITAȚIE #Forumul Municipal de Tineret 2021 „Serviciile de tineret din perspectiva necesităților tinerilor” la CRAT

//
Comentariu0

Anual Direcția învățământ, tineret și sport mun. Bălți în colaborare cu Centrul de Resurse pentru adolescenți și tineret „CRAT”/ Anticafeneaua din Bălți în cadrul Săptămânii Municipale a Tinerilor organizează Forumul municipal de tineret.

Evenimentul are drept scop vociferarea necesităților tinerilor din municipiu și lansarea potențialelor soluții pentru acestea. Activitatea se desfășoară în format deschis, nondiscriminator și de la egal la egal. Toate ideile și soluțiile analizate în cadrul Forumului, tradițional sunt prezentate public și transmise către APL. Evenimentul se desfășoară în format participativ. Forumul are agenda de cca 3 ore, activitate pe ateliere, dezbateri și discuții în plen. Atelierele și evenimentul sunt coordonate de specialiștii CRAT.

La eveniment sunt invitați să participe toți doritorii, tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani din municipiul Bălți, cei care au de spus ceva în dezvoltarea sectorului de tineret.

Participarea este voluntară, dar implică plus valoare la dezvoltarea comunității. Pentru înregistrare la eveniment, sunteți rugați să treceți pe următorul link: https://forms.gle/iJ9w1RksjL7EyyYa9 .

„În fiecare an ne aducem aportul, și tindem spre dezvoltarea sectorului de tineret, în format participativ și consultativ. Evenimentul anunțat este unul de anvergură, cu puternică influiență asupra Planului de tineret pentru anii viitori. Vă îndemnăm să participați la Forumul Municipal de Tineret 2021”.

Cu respect, Directorul interimar CRAT Mihalcean Nonna

Pentru alte detalii sau activități de implicare accesați: https://www.facebook.com/anticafeneabalti

Last updated: noiembrie 6, 2021 at 8:23 am

Lasă un Răspuns