08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Invitație de participare #Forumul Municipal al Tinerilor 2021 (actualizat)

//
Comentariu0

Anual, Secția tineret, sport și relații cu publicul a Direcției învățământ, tineret și sport mun. Bălți în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/ Anticafeneaua din Bălți, conform Strategiei Naționale și a Planului anual de acțiuni  pe domeniul de tineret, organizează Forumul Municipal al Tinerilor.

Evenimentul va avea loc în data de 12 noiembrie 2021, pe platforma ZOOM, începând cu ora 15:00. Sunt invitați pentru participare tinerii interesați și reprezentanți ai sectorului de tineret, ai consiliilor de elevi din municipiul Bălți. Îndemnăm să contribuiți la dezvoltarea sectorului de tineret și al serviciilor prestate tinerilor în localitate și să vă faceți glasul auzit. Pentru înregistrare la eveniment, sunteți rugați să treceți pe următorul link:  https://forms.gle/iJ9w1RksjL7EyyYa9   sau să transmiteți linkul de conectare direct tinerilor / sau la adresa [email protected] atașați lista cu nume/prenume/instituția/nr. telefon/e-mail al tinerilor.

Tinerii participanți la eveniment și coordonatorii vor ridica Certificate de participare din partea organizatorilor.

Agenda Forumului Municipal al Tinerilor 2021 mun. Bălți regăsește în sine discuții în grupuri ghidate, analiza priorităților în sectorul de tineret și semnarea Rezoluției evenimentului. Propunerile și ideile trecute în Rezoluție, vor fi transpuse în Planul anual de acțiuni pe domeniul de tineret al mun. Bălți.

Rezoluția va putea fi vizualizată la : https://www.facebook.com/anticafeneabalti și http://dits-balti.md/

Last updated: noiembrie 8, 2021 at 18:02 pm

Lasă un Răspuns