08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Invitație de participare #Forumul Municipal al Tinerilor 2020 ”Serviciile de tineret din perspectiva necesităților tinerilor” la CRAT

//
Comentariu0

Anual, Secția Tineret, Sport și Relații cu Publicul a Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/ Anticafeneaua din Bălți, conform Strategiei Naționale și a Planului anual de acțiuni  pe domeniul de tineret, organizează Forumul Municipal al Tinerilor.

Evenimentul va avea loc în data de 8 noiembrie 2020, pe platforma ZOOM, începând cu ora 12:00-15:00. Sunt invitați pentru participare tinerii interesați și reprezentanți ai sectorului de tineret, ai consiliilor de elevi din municipiul Bălți. Îndemnăm să contribuiți la dezvoltarea sectorului de tineret și al serviciilor prestate tinerilor în localitate și să vă faceți glasul auzit. Pentru participare, transmiteți un mesaj cu nume/prenume/vârstă/instituție de învățământ sau organizația care  o reprezentați/număr de telefon la adresa [email protected] până la data de 07 noiembrie ora 17:00. Toți aplicanții vor fi contactați și vor primi link către conectare.

Agenda Forumului municipal al Tinerilor 2020 mun. Bălți regăsește în sine discuții în grupuri ghidate, analiza priorităților în sectorul de tineret și semnarea Rezoluției evenimentului. Propunerile și ideile trecute în Rezoluție, vor fi transpuse în Planul anual de acțiuni pe domeniul de tineret al mun. Bălți.

Rezoluția va putea fi vizualizată la : https://www.facebook.com/anticafeneabalti și http://dits-balti.md/

Last updated: noiembrie 3, 2020 at 17:36 pm

Lasă un Răspuns