08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Internet fără griji pentru copii și părinți

//
Comentariu0

Municipiul Bălți este următoarea destinație a proiectului educațional #InternetFărăGriji organizat de Moldcell în parteneriat cu Centrul Internațional La Strada și Tekwill Academy Kids.

Este un moment foarte bun să afli tot ce ai vrut să știi despre siguranța online de la oameni care au făcut carieră din asta. Experți în securitatea informațională, protecția datelor cu caracter personal, cyber-bullying, asistență specializată, suport instituțional, dar și un psiholog, vin în orașul tău pentru a oferi răspunsuri pe care ai putea să nu le găsești de unul singur.

Bineînțeles, copiii sunt cei mai vulnerabili în fața riscurilor pe Internet, iar pentru ei am pregătit un atelier special cu activități lego și Robotică, unde vor învăța despre siguranța online în mod interactiv. Vor răspunde la întrebări la care nu s-au gândit până acum și vor pune creativitatea la bătaie pentru a-l salva pe ursul Panda dintr-o situație de risc pe internet.

Vino pe 16 iunie, ora 11:00, la Liceul “Mihai Eminescu” din Bălți, strada Ștefan cel mare 81, INTRARE LIBERĂ.

Pe lângă faptul că, atât părinții, cât și copii, vor învăța lucruri noi și foarte utile, va fi o zi petrecută productiv, cu multă socializare, dulciuri și cadouri pentru fiecare.

Ne vedem la Bălți!

Last updated: iunie 13, 2018 at 14:33 pm

Lasă un Răspuns