08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Integritatea şi etica profesională

//
Comentariu0

Timp de 2 zile, 23 şi 24 noiembrie curent, în incinta Primăriei mun. Bălţi se va desfăşura instruirea funcţionarilor publici pe tema: „Integritatea şi etica profesională”. Instruirea este organizată de Asociaţia Obştească „Asociaţia femeilor de afaceri din mun. Bălţi” (director Tatiana Puga) în parteneriat cu Centrul „Contact” din mun. Chişinău.

Astăzi, funcţionarii publici de conducere, au făcut cunoştinţă cu legislaţia în vigoare a RM în domeniul Conduitei manageriale, au vizionat un filmuleţ despre parvenirea factorilor de corupere, etc.

Instruirea este promovată de către Igor Maximenco, specialist principal a Centrului Naţional Anticorupţie Bălţi. La data de 24 noiembrie  va avea loc instruirea pentru funcţionarii publici de execuţie.

E de menţionat faptul, că astfel de instruiri sunt prevăzute în Planul Strategic local de acţiuni anticorupţie şi de integritate al Primăriei municipului Bălţi. Experţii în domeniul dat înalt au apreciat planul menţionat, aprobat de Consiliul municipal Bălţi, ca „cel mai bun Plan strategic”. Acum, aplicăm planul în acţiune.

Last updated: noiembrie 23, 2016 at 15:32 pm

Lasă un Răspuns