08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Închiderea podurilor de pe drumurile de ocolire, pentru executarea lucrărilor de reparații, este o problemă serioasă pentru municipiul Bălți

//
Comentariu0

La ședința cu administratorii întreprinderilor municipale, primarul s-a adresat reprezentantului poliției și i-a cerut să colaboreze și să găsească o soluție pentru problema cu care se vor confrunta locuitorii municipiului Bălți, atunci când vor începe lucrările de reparații ale podului peste râu pe drumul de ocolire M6 în zona cartierului „Dacia” și podul peste calea ferată în zona Moldagrotehnica (Сельмаш).

Primarul este, de asemenea, îngrijorat de situația cu care se va confrunta compania „Dräxlmaier”, deoarece această întreprindere are zeci de autobuze care aduc oamenii la locul de muncă din raioanele din apropiere. „Vreau să vă reamintesc că această întreprindere este unul dintre cei mai mari plătitori de impozite din Republica Moldova, iar ei nu știu ce va fi în continuare și cum vor face față acestei situații. De asemenea, administrația Gării Auto nu știe nimic despre faptul că drumul va fi închis din cauza reparației podurilor, nimeni nu știe cum vor ieși din această situație dificilă.

Vreau ca toată lumea să înțeleagă că eu nu sunt împotriva modernizării podurilor, sunt pentru identificarea unei soluții corecte a acestei probleme”, a declarat primarul.

Last updated: februarie 21, 2024 at 17:36 pm

Lasă un Răspuns