08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Inaugurarea expo-târgurilor „Procasa” și „Gurman”

//
Comentariu0

Recent, la 22 septembrie curent, a fost inaugurat #expo-târgul specializat #Procasa, ediţia a XXVI-a şi salonul alimentar #Gurman, ediţia a XVII-a, ce se desfăşoară în perioada 22 – 24 septembrie în piața Vasile Alecsandri din #Bălţi. Organizatorii evenimentului sunt filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (CCI a RM) şi #primăria municipiului Bălţi.

Ediţia curentă a expo-târgului este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) @SwissCooperationinMoldova în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” Optim Project realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Expo-târgul specializat cu genericul „Totul pentru casă”  propune  consumatorilor  produse autohtone şi servicii de înaltă calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi are drept obiectiv:

  • promovarea producătorului autohton;
  • extinderea pieţelor interne şi externe;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri;
  • consolidarea dialogului  public – privat.

La eveniment a  participat domnul Mihai Bîlba, vicepreşedintele CCI a RM,  care a menționat că, ediţiile actuale demonstrează realizările întreprinderilor mici și mijlocii – participante şi constituie o platformă de comunicare pentru schimbul de experienţă al producătorilor autohtoni, prelucrătorilor, prestatorilor de servicii şi consumatori.

La expo-târg participă agenţi economici din municipiile  Bălţi şi Chişinău, oraşele Drochia, Soroca, Călăraşi, Ungheni, Ceadîr-Lunga, Comrat şi raioanele Rîşcani, Glodeni, Făleşti, Donduşeni, Briceni, Nisporeni, Ialoveni, Basarabeasca, dar şi Centrul de Creaţie al Copiilor Miron Blanc,  Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret din Bălți şi meşteri populari din regiune.

Sursa text: CCI Bălți

Last updated: septembrie 27, 2021 at 10:13 am

Lasă un Răspuns