08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți este anunțată perioada de salubrizare, amenajare și înverzire a teritoriului.

//
Comentariu0

Conform dispoziției primarului nr. 250 din 08.10.2019 ”Cu privire la desfășurarea măsurilor privind salubrizarea, amenajarea și înverzirea teritoriului mun. Bălți în perioada 14 octombrie – 15 noiembrie 2019” și în scopul salubrizării, amenajării și înverzirii teritoriului mun. Bălți perioada de la 14 octombrie pînă la 15 noiembrie anul curent este anunțată ca perioada de salubrizare, amenajare și înverzire a teritoriului mun. Bălți.

Conducătorii tuturor instituțiilor de învățămînt, organizațiilor și întreprinderilor, indiferent de forma de proprietate, președinții Cooperativelor de Construcție a Garajelor (CCG), Asociațiilor Proprietarilor de Apartamente Privatizate (APAP), Cooperativelor de Construcție a Locuințelor (CCA), Asociațiilor de Coproprietari în Condominiu (ACC), precum și proprietarii caselor individuale  sunt chemați să participe activ la realizarea măsurilor preconizate.

De asemenea, cetățenii municipiului Bălți sunt informați că fiecare miercuri, în perioada 14 octombrie – 15 noiembrie anul curent, este anunțată Zi sanitară pentru salubrizarea, amenajarea și înverzirea teritoriului mun. Bălți.

Planul de măsuri pentru salubrizarea, amenajarea și înverzirea teritoriului mun. Bălți – se anexează.

Last updated: octombrie 18, 2019 at 17:44 pm

Lasă un Răspuns