08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În memoria doamnei Raisa Ceremuș

//
Comentariu0

Astăzi, 16 octombrie 2020, la ora 6:00, inima ei bună și sensibilă a încetat să mai bată. Aceasta este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude, persoanele apropiate, prieteni și pentru „echipa sa”, după cum obișnuia Raisa Ceremuș să-și numească partenerii din Olanda și Germania, cu care a colaborat timp de 8 ani.

Astăzi au rămas orfane familiile incomplete, cetățenii singuri, persoanele cu dizabilități, familiile copiilor cu dizabilități sau cu mulți copii, Dispensarul Psihoneurologic, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul Clinic Bălți, organizația evreiască „Joint” din Chișinău și Centrul Evreiesc de Binefacere „Hăsăd Iaacov” din Bălți, spitalele din satul Cupcini, raioanele Edineț, Briceni, Otaci, precum și toți, toți beneficiarii AO „Uniunea Speranța” din regiunea de nord a țării, condusă timp de douzăci de ani de persoana grijulie, activă în lupta pentru dreptate – Raisa Ceremuș.

Sunt mulți oameni buni, generoși, prudenți, puternici, dar probabil nu vom mai întâlni niciodată o persoană atât de receptivă, sensibilă la nevoile și durerile altora, gata de a oferi ajutor necondiționat, fără ezitare.

Politicienii, învățații, sportivii, artiștii, primesc marele titlu de „Cetățean de onoare” al unei sau altei localități, dar binefăcătorii sunt mai rar învredniciți cu un astfel de nume. În anul 2018, consilierii comunei Volovița a raionului Soroca au recunoscut meritele Raisei Ceremuș, acordându-i titlul de „Cetățean de onoare al satului Volovița”.Titlul „Cetățean de onoare” a fost acordat dnei Ceremuș și la satul natal Terebna, raionul Edineț.

Astăzi trăim marea durere a pierderii, luându-ne rămas bun de la cea mai minunată femeie, conducător înțelept, mamă, pilon al familiei, prieten drag.

Împlinise 68 de ani. Multe planuri ar mai fi putut realiza în viață, cu care, de altfel, ducea tratative corecte în ce privește onoarea, loialitatea, datoria, iertarea și ajutorul. Raisa Ceremuș nu a reușit să supraviețuiască în lupta pentru viață. O boală insidioasă i-a oprit inima, a întrerupt drumul pământesc al iubitei ființe.

Aducem sincere condoleanțe celor dragi, simțind împreună cu ei imensa durere. Vom păstra pentru totdeauna în inimi amintirea luminoasă a Raisei Ceremuș. Ne-o vom aminti așa.

Last updated: octombrie 17, 2020 at 9:20 am

Lasă un Răspuns