08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În data de 06 aprilie 2020 se va convoca ședința a III-a ordinară a Consiliului municipal Bălți

//
Comentariu0

În atenția consilierilor municipali și ai locuitorilor municipiului Bălți! 

Conform dispoziției primarului municipiului Bălți nr. 54 din 24.03.2021 ședința a III-a ordinară a Consiliului municipal Bălți, planificată pentru data de 30 martie, se va convoca în data de 06 aprilie 2021, ora 10:00. Ședința CMB va avea loc în sala festivă a Palatului municipal de cultură (str F. Dostoievski, 24). 

Pe ordinea de zi sunt incluse 68 chestiuni, întrebări și interpelări ale consilierilor: aprobarea regulamentelor ce au fost expuse procedurii de consultare publică (Regulamentul privind conferirea titlului de „Cetățean de onoare al municipiului Bălți”, Regulamentul privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Bălți, Regulamentul de organizare și funcționare a Bibliotecii Municipale „Eugeniu Coșeriu” Bălți). De asemenea, consilierii vor examina și chestiunile: „Cu privire la inițierea procedurilor de consultare publică pe marginea proiectului de decizie a Consiliului municipal Bălți „Cu privirea la modificarea hotarelor municipiului Bălți, prin transferarea satului Răuțel din raionul Fălești în municipiul Bălți”, „Cu privire la aprobarea Cadastrului Funciar pe municipiul Bălți pentru anul 2020”, „Cu privire la aprobarea propunerilor pentru aprobarea hotarelor unităților administrativ-teritoriale mun. Bălți, sat. Elizaveta, sat. Sadovoe. 

Ședința Consiliului municipal Bălți este publică, însă în legătură cu evoluția pandemiei COVID-19, intrarea este limitată. 

Last updated: martie 31, 2021 at 15:07 pm

Lasă un Răspuns