08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În atenția cetățenilor care au depus cereri pentru procurarea lemnelor!

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălți anunță procedura de administrare a lemnelor de către ÎS „Întreprinderea Silvică pentru Silvicultură Bălți”. Astfel:

  1. cetățenii trebuie să se adreseze, cu buletinul de identitate și cu propriul mijloc de transport pentru lemne, la ÎS „Întreprinderea Silvică pentru Silvicultură Bălți”, situată pe adresa: Bălți, str. Aerodromului, nr. 16. Aici vor plăti pentru lemne (maxim 3 m/steri de lemn de foc) și vor primi factura fiscală, în care se indică numărul de înmatriculare al transportului cu care vor fi ridicate lemnele.
  2. Cu factura fiscală, cetățeanul se deplasează în pădure, la zona unde arborii sunt tăiați (după indicațiile primite de la Întreprinderea Silvică pentru Silvicultură Bălți) și primește lemne, conform facturii. Cetățeanul își încarcă singur lemnele (sau plătește persoane pe care le aduce să îl ajute).
  3. Apoi, cetățeanul ia lemnele acasă și, de sine stătător, le descarcă sau plătește persoane care să le descarce.

 

Telefon de contact la Primăria mun. Bălți: (0231) 2-64-50 (Linia pentru informare);

Telefon de contact la ÎS „Întreprinderea pentru silvicultură Bălți”: 078883435 (Vitalie Frunza);

Linia verde națională: 080 010 101.

 

În scopul gestionării procesului de distribuție a lemnului în țară, a fost creată platforma www.lemne.md.  Pe site puteți găsi informații despre cel mai apropiat ocol silvic, stocul de lemn disponibil, prețuri, locație.

Last updated: septembrie 21, 2022 at 12:21 pm

Lasă un Răspuns