08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În atenția agenților economici din municipiul Bălți! Forumul Economic Internațional ,,Inovații. Investiții. Perspective” în orașul Vitebsk

//
Comentariu0

În contextul Acordului de înfrățire între orașul Vitebsk (Republica Belarus) și orașul Bălți (Republica Moldova) semnat la 13 februarie 2002, Primăria municipiului Bălți informează agenții economici din municipiu privind oportunitatea participării în cadrul Forumului Economic Internațional ,,Inovații. Investiții. Perspective”, organizat în perioada 16 – 17 mai 2019 în orașul Vitebsk din Republica Belarus.

În cadrul activităților Forumului vor fi prezentate cele mai bune realizări și rezultate ale întreprinderilor și organizațiilor în domeniul inovației, modele ale producției orientate spre export, propuneri pentru companii străine de cooperare în domeniul tehnologiilor și investițiilor, precum și în sfera serviciilor.

Programul Forumului presupune organizarea sesiunilor tematice privind oportunități actuale de cooperare cu posibilitatea prezentării agenților economici din municipiul Bălți. De asemenea, este planificată organizarea unui pavilion cu spațiu expozițional gratuit cu scopul prezentării proiectelor inovaționale, producției în domeniul tehnologiei înalte, invențiilor științifice, precum și propunerilor în sfera serviciilor ale regiunilor partenere, inclusiv a municipiului Bălți.

Informații suplimentare privind organizarea evenimentului sunt disponibile la adresa: www.iipvit.by

În acest sens, solicităm respectuos, agenții economici interesați să contacteze Serviciul relații externe și atragerea investițiilor la numărul de telefon + 373231 5 46 19 sau prin intermediul poștei electronice [email protected].

Last updated: aprilie 10, 2019 at 19:38 pm

Lasă un Răspuns