08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Important! Sistemul de alimentare cu apă pe str. Independenței – suspendat. Din 08.12.2021, va funcționa un robinet pentru colectarea apei potabile, la intersecția străzilor 31 august și Independenței

//
Comentariu0

Primăria mun. Bălți Vă informează despre faptul că, aferent executării lucrărilor de construcție a obiectului „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în mun. Bălți, apeductul de la str. Dostoevski până la str. Independenței, str. Sportivă până la str. Gluhovschi, mun. Bălți (ETAPA I – tronsonul de la str. Pușkin până la str. Gluhovschi)”, de către agentul economic SRL „Valis”, sistemul de alimentare cu apă pe segmentul indicat, va fi temporar deconectat.

Drept notă informativă asupra subiectului menționat, pentru locuitorii străzilor unde alimentarea cu apă potabilă este temporar suspendată, se pune la dispoziție de a le crea condiții favorabile, instalând, la intersecția str. 31 August cu str. Independenței, un robinet pentru colectarea apei potabile, care va fi activ începând cu data de 08.12.2021, până la lansarea sistemului propriu-zis.

Last updated: decembrie 8, 2021 at 13:52 pm

Lasă un Răspuns