08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

ÎM „Direcția de troleibuze Bălți” și-a creat pagina-web oficială

//
Comentarii4

Întreprinderea municipală „Direcția de troleibuze Bălți” și-a creat pagina-web oficială. Accesând site-ul, puteți găsi informații utile despre întreprindere, locuri vacante disponibile, acte normative ce reglementează tarifele pentru circulația cu transportul public, dreptul la circulația gratuită cu troleibuzul ș.a.

În compartimentul „Trasee”, detaliat și cu referință la teritoriu, sunt descrise traseele rutelor funcționale de troleibuze, iar în compartimentul „Relații cu publicul” sunt indicate numerele de telefoane de contact, prin intermediul cărora puteți afla informații necesare.

Suplimentar, jos, în colțul drept, este amplasat un buton pentru feedback.

Last updated: mai 5, 2022 at 16:29 pm

4 Responses

 1. Alexandr (A.J.)

  Probabil, aceasta a fost cauza ca mergea uneori prost lucrul si circulatia transportului electric. Prin pagina oficiala, aplicatia „Умный транспорт” va naviga, mai iute cala „CreditIutesi365″… Dar numarul de telefon, asa si nu a mai aparut. In memoriam, unul asemanator cu Linia de informare 25064 parca zburda din trecut, din amintiri de altă dată.

  1. Margarita

   Exprimați vă rugăm mai corect. Despre care numărul de telefon, „care așa și nu a mai apărut” merge vorba.

  2. Margarita

   Pagina oficială a Direcției de troleibuze, la fel ca și a ÎM „Asociația piețelor”, „Hotelul „Bălți””, „GLC Bălți” este necesară pentru cetățeni, relația cu bălțenii în direct și executarea actelor legislative privind activitatea întreprinderilor municipale.

 2. A.J.

  Partea cealaltă pare-mise că m-am exprimat mai corect, aici probabil este deja inutil de a face ca volumul de informaţii să justifice cheltuieli suplimentare de gestionare a paginii oficiale. Dacă faceţi rubrica „Informaţii utile ale oraşului” şi anume cu telefoane, afişaţi numere verzi anticorupţie, anti-trafic etc. Nu toţi cunosc moldoveneasca(româna) sau rusa, iar în engleză Balti Citz Hall este „in construction”, iar telefoanele importante si denumirile pot fi traduse mai uşor şi nu este foarte modificabilă informaţia. Adică nu trebuie intervenit foarte des la ea şi, după caz, de a apela la servicii contra cost sau fără contra cost de traducere. Un fel de informaţie cum se preconiza cîndva „Ghid pentru turişti”, dar la care s-a renunţat probabil că majoritatea turiştilor, au cunoştinţe cu care frecventează ţara aceasta. Dar asociaţia pieţelor pe pagina oficială urmează să pună zilnic preţul de la uleiuri vegetale, fructe şi legume, în special importate, probabil… de aceea urmează a intra şi/sau „naviga” tocmai pe pagina de pe -punct-com a pieţii moldoveneşi. Să fie mai justificate preţurile de după tinderea de atingere a cifrelor veniturilor MAJORE de 2000 lei per lună.

Lasă un Răspuns