08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

# Ianuarie# la CRAT viața e Altfel

//
Comentariu0

Ianuarie 2018, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, a redeschis larg ușile pentru tineri, cu noi oferte de participare și activități dezvoltative.

Lucrătorii de tineret din CRAT desfășoară zilnic programe tematice în cadrul Centrului, pentru toți doritorii. Astfel, a fost desfășurat un curs  practic în domeniul Conflictologie, coordonat de către specialistul CRAT Irina-Aliona Ceban. Participanții la training au fost informați referitor la termenul ,,Conflict,, metode, etape de evoluție și oportunitate de soluționare.

În cadrul Clubului ArtHouse a centrului, tinerii au avut parte de ateliere de creație în confecționare de fluturi din hîrtie, tehnica origami și confecționarea borcanelor decorative, coordonat de specialistul CRAT Cristina Jitaru.

Susținem ideile și inițiativele tinerilor, astfel în luna ianuarie în cadrul CRAT a avut loc prima ședință din anul 2018 a Clubului intercultural ITA, coordonat de voluntara Cătălina Staver, la care a participat invitata specială Ingrid Godfrey- voluntara Corpului Păcii în Moldova pentru al doilea an, a menționat coordonatorul voluntarilor Inga Pascal.

În zilele de vineri, Centrul deschide larg ușile pentru toți doritorii la seri de cinema, acestea fiind tematice și dezvoltativ culturale. Specialistul CRAT Chilat Gabriel, care coordonează evenimentul, propune către discuții ideia materialului video, la finele vizionării acestuia, dezvoltînd dezbateri tematici și concluzionînd mesajul principal.

Anul acesta continuăm să avansăm în diverse proiecte educative, astfel tinerii noștri au participat cu mare interes la trainingului ,,Argumentul,, organizat în cadrul proiectului național ,,Dezvoltarea Cluburilor de Dezbateri din Moldova,, desfășurat de către specialistul centrului Inga Pascal.

Suntem mîndri de implicarea tinerilor, dar și de diversitatea activităților promovate în cadrul instituției de către echipa CRAT, și a proiectelor desfășurate aici, a menționat Directorul Interimar CRAT Mihalcean Nonna.

Urmăriți agenda activităţilor pe  facebook.com.

Last updated: ianuarie 24, 2018 at 12:01 pm

Lasă un Răspuns