08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Granturile care ajută municipiul Bălți să dezvolte sectorul întreprinderilor mici și mijlocii

//
Comentariu0

Astăzi, 3 aprilie, în incinta Tekwill Bălți, s-a desfășurat evenimentul de înmânare a certificatelor de grant din cadrul proiectului „Consolidarea coeziunii sociale și a rezilienței Republicii Moldova la criza refugiaților ucraineni” finanțat de către AFD (Agence française de développement) și FDF (Fondation de France) “ESC”.

Centrul “ESC” a fost conceput pentru a oferi suport, instruiri și consiliere în angajare în câmpul muncii atât pentru refugiații ucraineni cât și pentru cetățenii moldoveni.

Conform proiectului 15 beneficiari vor obține ajutor finaciar, în urma instruirilor primite la Cursul de antreprenoriat organiza de către Centrul “ESC”.

Scopul acestui eveniment este de a marca rezultatele frumoase, a împărtăși din experiența proiectului și nu în ultimul rând de a socializa cu beneficiarele și părțile implicate în implementarea proiectului. Această activitate este realizată de Asociația pentru Formare Antreprenorială și Dezvoltare. Pentru unii refugiați care au participat la proiect, Bălțiul a devenit a doua casă.

La eveniment administrația publică locală a fost reprezentată de către Irina Smirnova, șefa Direcției-serviciul de presă și Tamara Morar, șef al Direcției relații cu publicul. De asemenea, au luat parte reprezentanți ai Donatorilor, beneficiarii proiectului „ESC”, reprezentanți mass-media.

Last updated: aprilie 3, 2024 at 18:26 pm

Lasă un Răspuns