08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Gala Bunelor Practici în domeniul de tineret 2020

//
Comentariu0

Anual, Secția Tineret, Sport și Relații cu Publicul a Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/ Anticafeneaua din Bălți, conform Strategiei Naționale și a Planului anual de acțiuni  pe domeniul de tineret, organizează Gala Bunelor Practici în domeniul Tineret cu scop de premiere și motivare a tinerilor/instituțiilor de tineret și a lucrătorilor de tineret din municipiul Bălți.

Evenimentul a avut loc în data de 13 noiembrie 2020, în spațiul Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/Anticafeneaua din Bălți cu asigurarea tuturor normelor Comisiei Naționale de Sănătate Publică. Activitatea a adunat premianții categoriilor Concursului Galei Bunelor Practici în domeniul de Tineret din municipiu, reprezentanții mass mediei locale și instituțiile de tineret.

Premianții au fost decernați cu cupe și diplome, cadouri din partea organizatorilor. Decernarea a fost desfășurată cu ajutorul oaspeților de onoare dnul Roșca Alexandru, șef al secției politici educaționale și management din cadrul DÎTS și dna Ludmila Blaj, specialist principal Secția Tineret, Sport și Relații cu Publicul din cadrul DÎTS mun. Bălți.

11 categorii au adunat la eveniment 11 premianți, care și-au ridicat premiile și au venit cu mesaje de motivare pentru implicare în dezvoltarea personală și comunitară a tinerilor din municipiu.

„Suntem deschiși pentru a susține tinerii în viziunile și scopurile pe care le au, și conștienți că astfel de evenimente încurajează participarea actorilor din domeniul de tineret să propulseze acest sector, deaceea cu drag ne implicăm în organizare și promovarea lor”, a menționat directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

„Particip pentru prima dată la Concursul Gala Bunelor Practici, și consider că merită să fim activi și să aplicăm la asemenea oportunități”, a menționat premianta Inga Edu la categoria ”Cea mai reușită lucrare realizată de tineri: proză”.

Secția Tineret, Sport și Relații cu Publicul a Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/ Anticafeneaua din Bălți  adresează sincere felicitări tuturor aplicanților!!!

 

Activitatea poate fi urmărită la adresa: https://www.facebook.com/anticafeneabalti

Last updated: noiembrie 16, 2020 at 17:38 pm

Lasă un Răspuns