08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Fundația caritabilă germană oferă o mâină de ajutor. 30 de tone de articole vestimentare de la „Helping Hands” pentru beneficiarii „Uniunii „Speranța””

//
Comentariu0

La mijlocul lunii septembrie 2020, Asociația Obștească „Uniunea „Speranța””, președinte – Raisa Ceremuș, a primit de la fundația Germană „Humanitar Helping Hands”, președinte – Hanzi Break, două mașini de mare tonaj cu marfă umanitară cu greutatea totală de 29 tone 392 kg, care a fost distribuită beneficiarilor AO „Uniunea „Speranța”” din regiunea de nord a republicii. Raisa Ceremuș a exprimat profunda recunoștință domnului Hanzi Break, domnului Rolf și domnului Markus, doamnei Svetlana, o persoană cu suflet mare. Datorită ajutorului caritabil pe care l-au donat, echipa „Uniunii „Speranța””a putut asigura pacienții Spitalului de psihiatrie din mun. Bălți, beneficiarii din Cunicea, r-nul Florești, „Uniunea Femeilor” din Briceni și Ungheni, Centrul evreiesc de binefacere „Hăsăd Iaacov” din Bălți, „Plai” s. Viișoara și Izvoraș din Carpaci, Internatul psihoneurologic din Brînzeni, „Optimiștii” din Tîrnovo.

Pe 23 septembrie, Asociația Obștească „Uniunea „Speranța”” a oferit ajutor pentru 32 de familii din Bălți, care au avut suport pe parcursul a 22 de ani de la Raisa Ceremuș. Familiile numeroase, pensionarii singuratici, adulții cu dizabilități sunt bucuroși să primească un astfel de sprijin și îngrijire de la echipa asociației publice.

Last updated: septembrie 25, 2020 at 17:20 pm

Lasă un Răspuns