08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Formația din Federația Rusă „Голубые береты” va fi în vizită la Bălți cu un concert de zile mari!

//
Comentariu0

Uniunea veteranilor războilui din Afganistan și conflictelor militare din alte țări cu susținerea Fondului „Renato Usatîi și Primăriei municipiului Bălți organizează desfășurarea concertului cu participarea Formației din Federația Rusă „Голубые береты”. Evenimentul va avea loc la 8 februarie a.c., ora 13.00, în Palatul Municipal de Cultură.

Toți membrii formației sunt artiști emeriți ai Rusiei. Evoluând numai cu piese muzicale din creația proprie, ansamblul a fost nominalizat pentru activitatea prodigioasă artistică pe parcursul a mai multor ani cu Premiul principal național „Российский Национальный Олимп” (Olimpul Național Rus) și cu alte multe premii și nominalizări: Premiul special național «Кремлёвский Грандъ», Ordinul de aur „Гордость России” (Mândria Rusiei), Ordinul pentru merite, Ordinul ortodox „Святая Софья, Вера, Надежда, Любовь” (Sfânta Sofia, Vera, Nadejda, Liubovi) etc. Formația a devenit primul învingător al Concursului televizat unional  „Когда поют солдаты” (Când cântă soldații).

Bălțenii vor avea ocazia de a se întâlni cu ansamblul  respectiv pentru a doua oară. Conducătorul artistic Serghei Iarovoi, de origine bălțean, și-a făcut studiile în ȘM nr.8 și ȘM nr.6 „N. Gogol”. Prima vizită a ansamblului „Голубые береты” la Bălți a avut loc 23 de ani în urmă, în anul 1997. Interviul, ce urmează, relatează impresiile de atunci comunicate de Serghei Iarovoi despre prietenii săi, colectiv, orașul natal și activitatea concertistică.

Invităm pe toți bălțenii la concertul din 8 februarie 2020, ora 13.00, în Palatul Municipal de Cultură, cu participarea Formației „Голубые береты”. Intrare este liberă.

Last updated: februarie 7, 2020 at 15:47 pm

Lasă un Răspuns