08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Florian SEITZ – Șef adjunct al Ambasadei Republicii Federale Germania în vizită la Bălți

//
Comentariu0

La data de 12 mai 2017, în incinta primăriei mun. Bălți a avut loc întrevederea dintre Domnul Florian SEITZ – Șef adjunct al Ambasadei Republicii Federale Germania și conducerea primăriei mun. Bălți. Este prima vizită în municipiu a Domnului Florian SEITZ, scopul acesteia fiind cunoașterea situației socio-economice în mun. Bălți.

Întrevederea a avut loc cu ușile închise, reprezentaților mass-media fiind oferită posibilitatea efectuării cîtorva fotografii protocolare și înregistrarea mesajelor de salut. La finalul întrevederii, Domnul Florian SEITZ a ținut să menționeze că întrevederea a fost destul de productivă, a relatat despre colaborarea strânsă dintre Ambasada Republicii Federale Germania și întreprinderile cu capital german care activează pe teritoriul municipiului Bălți, precum și relațiile de parteneriat cu Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și Liceul Teoretic ,,N.Gogol”.

Florian SEITZ s-a arătat convins de faptul că nu este ultima sa vizită în municipiul Bălți și speră la intensificarea colabolării cu Primăria mun. Bălți în scopul dezvoltării obiectivelor comune.

Last updated: mai 15, 2017 at 23:48 pm

Lasă un Răspuns