08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Finisarea lucrărilor de pavaj, asigurarea consumatorilor cu energia termică și activitatea transportatorilor în mun. Bălți

//
Comentariu0

Administratorul interimar al Î.M. ,,Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”, Hmarnîi Iurie, a menționat că în curând se vor finisa lucrările de pavaj de pe str. Moscovei, str. Strâiului nr. 1 și nr. 3. Continuă lucrările pe str. Cahulului, unde au fost montate ultimii 50m2 de plită de trotuar. S-a găsit o soluție cu referință la porțiunea de pavaj care permanent era inundată, tot pe aceeași stradă, deci sarcina a fost îndeplinită. Întreprinderea este pregătită pentru sezonul rece, fapt confirmat și de către poliția rutieră.

Domnul Nicolai Grigorișin, viceprimarul mun. Bălți, și-a expus nemulțumirea despre faptul că angajații „DRCD” lucrează foarte lent, își permit să întârzie la serviciu, pleacă acasă mai devreme, ceea ce confirmă multiplele adresări ale cetățenilor. Viceprimarul de Bălți a dispus conducerii ÎM următoarele: modificarea design-ului panourilor publicitare, accelerarea lucrărilor de pavaj și înlăturarea tuturor neajunsurilor depistate.

Despre asigurarea consumatorilor cu energie termică a relatat șeful Direcției gospodăriei comunale, Zincovschii Veaceaslav. Acesta a remarcat că toate locuințele au fost aprovizionate cu energie termică, doar 5 obiecte din sectorul privat au rămas fără căldură din cauza lipsei cererii de conectare.

Domnul Grigorișin a rămas indignat de lucrul rutei nr. 21 de transport public, deoarece nu încetează mulțimea de plângeri de la cetățeni întrucât pe acest traseu circulă o singură rutieră. La fel, nu mai puține plângeri vin și din partea locuitorilor microraionului ,,Molodova”, fiindcă ruta nr.1 vine deja încărcată din satul Răuțel, iar locuitorii municipiului nu se pot deplasa la serviciu. Domnul viceprimar a cerut ca rutele să funcționeze în regimul stabilit până la perioada pandemică.

La finele ședinței viceprimarul de Bălți a invitat domnii Zincovschii și Hmarnîi de a inspecta strada Decebal și a analiza la fața locului situația lucrărilor de reparație.

Last updated: noiembrie 25, 2020 at 17:45 pm

Lasă un Răspuns