08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Fericirea vine din înțelegere. 11 cupluri de bălțeni și-au sărbătorit jubileurile vieții lor conjugale

//
Comentariu0

Citatul cunoscutului film rus „Доживём до понедельника” a stat un credo pentru un șir de familii ce au locuit zi de zi, ani în șir, 50 și respectiv 60 de ani împreună. Anul 1961 a fost unul însemnat pentru familia Șerstiuc. Victor și Elena s-au căsătorit la 22 iulie, aflându-se cu serviciul în Chișinău și tocmai în 1966 au trecut cu traiul în Bălți. Au văzut cu ochii lor, ba și mai mult – au fost parte a schimbării aspectului orașului nostru, acesta atașând familia tânără tot mai mult de sine.

Pe când familia Adauje, Nicolai și Lidia, în anul 2021 au un jubileu dublu: dl Nicolai a împlinit 80 de ani de viață, dintre care 50 i-a trăit împlinit alături de soție. În acest cuplu s-au născut 3 fiici.

Fiecare familie a avut și are soarta sa, istoria sa și calea sa de viață. Dar pentru fiecare dintre acestea primordial în viață au fost: dragostea, pacea și înțelegerea.

În acest context, la 24 august jubiliarii au fost felicitați de către primarul interimar de Bălți Nicolai Grigorișin. În semn de recunoștință și apreciere tuturor acestor familii li s-au înmânat flori, adrese de felicitare și câte un suport financiar.

Încă o dată adresăm urări de felicitare jubiliarilor Andrei și Iraida Caraiman, Ivan și Anna Nicuța, Ion și Dina Cumpătă, Nicolai și Lidia Adauje, Gheorghe și Larisa Cojocscurt, Victor și Anna Vladimirov, Mihail și Valentina Cliucvin, Victor și Elena Șerstiuc, Mihail și Angela Spînu, Mihail și Natalia Gheț, Pavel și Larisa Roșca.

Vă mulțumim pentru frumosul exemplu de viață, pentru dragostea și grija dăruită, pentru respectul arătat pe parcursul vieții, pentru acești ani complicați, dar în același timp atât de fericiți, petrecuți împreună.

Last updated: august 26, 2021 at 14:14 pm

Lasă un Răspuns