08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Felicitarea Primarului cu Ziua Internațională a Familiei – 15 mai

//
Comentariu0

Stimați bălțeni!renato-usatii

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, care este marcată anual la 15 mai, din numele Primăriei mun. Bălți şi al meu personal aduc sincere felicitări şi urări de bine tuturor familiilor orașului nostru!

Familia este spaţiul şi timpul care oferă calităţile, puterea şi liniştea atît de necesară pentru a avea o societate dezvoltată. Fiecare familie e deosebită în felul său, cu propriile bucurii şi dileme, aspiraţii şi cu o formulă aparte a fericirii. Menirea noastră este să oferim toate condiţiile necesare ca fiecare familie să-şi găsească cheia spre propria realizare şi fericire. Familia este primul cerc de motivaţie pentru fiecare, cea mai mare sursă de fericire. Nici o dragoste nu este atît de profundă, nici o bucurie nu este atît de deplină ca aceea care poate exista în sînul familiei.

Fie ca în spatele unei familii întemeiate clădite pe afecțiune, încredere, respect și dragoste reciprocă să se regăsească fericirea copiilor pe care îi creșteți și educați.

Vă dorim ca familiile Dumneavoastră să fie binecuvîntate cu sănătate, pace, bunăstare, dragoste și să rămîneți mereu uniți și solidari.

Cu respect, Primarul mun. Bălți
Renato Usatîi

Last updated: mai 15, 2016 at 16:11 pm