08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Fară comentarii – anume astfel se descriu acțiunile de vandalism

//
Comentariu0

Vandalii din municipiul Bălți iarăși sunt în acțiune.

Către aniversarea a 75 de ani de la Marea Victorie, marcată în data de 9 mai 2020, în fața monumentului „Tanc”, au făst plantate flori de tagetis, pentru a improviza din inflorescențele lor lenta Sf. Gheorghe. Se pare că totul se face întru binele oamenilor, întru înfrumusețarea orașului, transformându-l în unul confortabil pentru locuitorii și oaspeții municipiului Bălți.

Însă unii „admiratori ai naturii” au hotărât să-și îmbogățească și grădinițele sale cu frumoasele flori de tagetis, verbenă, crescute cu dragoste de către angajații gospodăriei de seră al ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”. Astfel aceste gingașe flori au fost rupte din sol cu rădăcină, au fost distruse și batjocorite.

Vandalii ponegresc munca dificilă ai lucrătorilor noștri, ce fac tot posibilul pentru a ne face viața mai fericită în acestă situație grea și instabilă, prin care trece întreaga Moldovă și lume în general.

Menționăm că, zona adiacentă monumentului „Tanc” este sub supravegherea Inspectoratului de Poliție Bălți. În cazul depistării persoanelor vinovate, acestea riscă pedeapsă administrativă conform legii.

Last updated: mai 12, 2020 at 11:25 am

Lasă un Răspuns