08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul universal tradiţional de toamnă „Consum Expo” ajuns la ediţia a XXVII-a

//
Comentariu0

13 octombrie,  pe piaţa centală Vasile Alecsandri, a fost inaugurată ediţia a XXVII-a a expo-târgului universal tradiţional de toamnă  „Consum Expo”, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM(CCI a RM) în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi. Ediţia сurentă a expo-târgului este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Organizatori și-au propus  drept obiectiv:

  • promovarea și susținerea producătorului autohton;
  • extinderea pieţelor interne şi externe;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri;
  • consolidarea dialogului  public – privat.

La eveniment au participat reprezentanţii autorităților publice locale, mediului de afaceri din regiunea Bălți, membrii Consiliului CCI a RM.

Prezenta ediţie a expo-târgului „Consum Expo” asigura accesul la diverse resurse pentru creşterea calităţii şi competetivităţii produselor autohtone, oferă agenţilor economici posibilitatea de a găsi noi parteneri şi de a se familiariza cu cele mai bune practici în dezvoltarea unui business de succes.

Organizatorii expo-târgului şi participanţii din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Ungheni, Drochia, Comrat, Ceadîr-Lunga, raioanele Rîşcani, Făleşti, Glodeni, Basarabeasca, Briceni, Nisporeni, Călăraşi  prezintă pe parcursul a 3 zile – 13, 14, 15 octombrie, o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naționale din ţară, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative și competitive pe piaţa internă şi externă.

Anual, filiala Bălți a CCI a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălți, APL de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni organizează și desfășoară în regiune 20 expo-târguri specializate și universale.

Last updated: octombrie 14, 2021 at 22:30 pm

Lasă un Răspuns