08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul universal de vară – tradiţie bălţeană la început de sezon estival

//
Comentariu0

Recent, 22 iunie, la Bălţi, a demarat expo-târgul universal de vară, care a dat start sezonului estival 2022 şi s-a desfășurat în perioada 22 – 24 iunie pe piața Vasile Alecsandri.

Evenimentul a fost organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți.

Expo-târgul universal de vară a propus un asortiment bogat de mărfuri şi produse autohtone de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

Evenimentul expozițional a avut drept obiectiv de bază:

  • susţinerea producătorilor autohtoni;
  • promovarea mărfurilor, produselor calitative şi competitive pe piaţa internă;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri.

Ediţia curentă a fost completată cu un program de afaceri, care a inclus degustări de produse, acţii, dialoguri bilaterale, program distractiv pentru copii.

La ediția curentă a expo-târgului  universal de vară  au participat agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, orașele Drochia, Făleşti, Comrat, Călărași şi Rîbniţa, raioanele Rîşcani, Sîngerei, Floreşti, Nisporeni, Ungheni, Briceni, care au prezentat pe parcursul a 3 zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale.

Meşteri populari din regiune, Centrul de Creaţie al Copiilor  „Miron Blanc” din Bălţi şi Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret al municipiului Bălţi au propus vizitatorilor un spectru variat de obiecte de artizanat, confecţionate cu mult talent, dibăcie şi căldură sufletească.

Anual, filiala Bălți a CCI a RM în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, APL de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni organizează și desfășoară în regiune 20 expo-târguri specializate și universale.

 

 

 

Informații suplimentare:

Serviciul de presă al filialei Bălți, CCI a RM,

e-mail: [email protected],

tel.0231 3 00 24

Last updated: iunie 27, 2022 at 17:49 pm

Lasă un Răspuns