08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul produselor apicole

//
Comentariu0

Conform dispoziției primarului nr. 193 din 02.10.2020 „Cu privire la dislocarea locurilor de comerț cu produse apicole” Primăria mun. Bălți, în colaborare cu Asociaţia apicultorilor din municipiul Bălţi, în perioada 17 – 18 octombrie 2020, organizează comerțul cu produse apicole, în scopul oferirii posibilității de cumpărare a acestui tip de produse naturale de înaltă calitate, în scopul asigurării locuitorilor şi oaspeţilor mun. Bălţi cu produse apicole şi pentru a dezvolta tradiţia consumului de miere.

Bălţenii şi oaspeții pot vizita punctele de comerț în piaţa Vasile Alecsandri, între orele 8:00 – 16:00, pentru a se bucura de produsele minunate, pe care natura și apicultorii harnici le oferă cu generozitate oamenilor.

Comercianții se obligă să execute, în mod obligatoriu, respectarea normelor pentru combaterea răspândirii infecției COVID-19:

-să asigure deținerea mijloacelor individuale de protecție pentru vânzători (măști de protecție, mănuși, substanțe dezinfectante);

-să plaseze vizibil, la locul de comerț, soluții dezinfectante pentru mâini pe bază de alcool;

-să respecte distanța de minim 3 metri între locurile de comerț și distanța socială de minim 1,5 metri între cumpărători;

-alte cerințe sanitar-epidemiologice.

Comercianții sunt obligați să asigure curățenia la locul de vânzare.

Last updated: octombrie 2, 2020 at 17:29 pm

Lasă un Răspuns