08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Excelența Sa Anna Lyberg – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Suediei în RM a întreprins o vizită oficială în municipiul Bălți

//
Comentarii2

Excelența Sa Anna Lyberg, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Suediei în Republica Moldova, însoțită de către primul secretar al misiunii diplomatice, a vizitat municipiul Bălți pe data de 31 ianuarie 2019.

În cadrul vizitei, oaspeții au avut o întrevedere de lucru cu Nicolai Grigorișin – primar al municipiului Bălți și viceprimarii municipiului – Ghenadie Șmulschii și Lilia Sava.

La începutul întrevederii, Nicolai Grigorișin a salutat înalții oficiali și a invitat delegația Ambasadei Regatului Suediei în RM pentru a participa la sărbătoarea dedicată Zilei orașului – Hramului Sf. Nicolae, care va avea loc pe 22 mai 2019. De asemenea, primarul a prezentat situația socio-economică a municipiului, și proiectele de dezvoltare realizate de administrația publică locală. Totodată, a fost discutată atmosfera din municipiu în perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și a referendumului consultativ din 24 februarie anul curent.

La finalul întrevederii, ambele părți și-au exprimat convingerea privind potențialul sporit al dezvoltării parteneriatului între Primăria municipiului Bălți și Ambasada Regatului Suediei în Republica Moldova.

Last updated: ianuarie 31, 2019 at 18:58 pm

2 Responses

  1. A.J.

    A inceput sa lucreze site-ul? „Dorna” dorurilor noastre. De ce la achizitii publice sa nu sustinem produsul autohton, dar si local mai avem?

Lasă un Răspuns