08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Evenimente dedicate zilei de 9 Mai – 75 de ani de la Marea Victorie

//
Comentariu0

Având în vedere situația actuală pandemică de mare încercare pentru întreaga omenire, Primăria municipiului Bălți marchează această importantă sărbătoare într-un alt format decât cel tradițional, cu care sunt obișnuiți bălțenii și oaspeții municipiului nostru. Vor fi derulate în mediul online, cu suportul postului de televiziune bălțeană BTV, un șir de activități comemorative dedicate Zilei Victoriei și, desigur, nu vor fi uitați veteranii și participanții Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care vor fi felicitați la domiciliu de către conducerea primăriei și nu numai.

De asemenea, pe pagina noastră oficială (compartiment 9 mai – Ziua Victoriei), puteți vedea o gamă largă de video-uri, create cu dragoste și recunoștință de copiii/elevii, profesorii/educatorii instituțiilor de învățământ preșcolar/școlar și evident părinții, de colectivele caselor de cultură, a Centrului de cultură și tineret, a Palatului municipal de cultură și a Bibliotecii municipale „Eugen Coșeriu”, a Muzeului de Istorie și Etnografie, a Pinacotecii „A. Cantemir”, a Casei de creație penrtu copii „Miron Blanc”, a Școlii de arte plastice, a Direcției arhivă din cadrul Primăriei municipiului Bălți, dar și de satul Sadovoe cu ocazia aniversării a 75-a de la Marea Victorie.

Mâine, 9 mai 2020, începând cu orele 09:00 puteți urmări postul de televiziune BTV și comemora împreună cu noi pe cei căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei, cei care și-au sacrificat viața pentru Pace, cei care și-au jertfit tinerețea întru apropierea Marii Victorii. Dintre eroii bălțeni ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei au rămas 17 persoane și datorită lor noi simțim acea durere și acea bucurie, ce au simțit-o și ei în glorioasa zi de 9 Mai.

Last updated: mai 8, 2020 at 17:16 pm

Lasă un Răspuns