08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Elevii din familiile social-vulnerabile vor primi ajutor sub formă de echipament personal de protecție din partea Primăriei municipiului Bălți

//
Comentariu0

Prin hotărârea Comisiei municipale extraordinare de sănătate publică Bălți nr. 16 din 09.09.2020 „Cu privire la măsurile de protecție în instituțiile de învățământ din municipiul Bălți în contextul epidemiologic al COVID-19” s-a recomandat Consiliului municipal Bălți să aloce Direcției învățământ, tineret și sport a primăriei municipiului Bălți din bugetul municipal Bălți mijloace financiare necesare pentru procurarea produselor de igienă personală și echipamentul personal de protecție (măști, dezinfectanți etc.) pentru a fi distribuite elevilor din familiile social-vulnerabile din mun. Bălți, conform listelor nominale prezentate de managerii instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal.

Hotărârile Comisiei municipale extraordinare de sănătate publică Bălți sunt executorii pentru autoritățile administrației publice locale din municipiul Bălți, pentru persoanele fizice și juridice, indiferent de domeniul de activitate și forma juridică de organizare, care se află și/sau își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului Bălți.

Last updated: septembrie 10, 2020 at 19:22 pm

Lasă un Răspuns