08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Dezvoltarea sportului în Bălți: O nouă Secție de judo, inaugurată la Școala Sportivă Specializată nr. 1

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălți continuă să dezvolte infrastructura sportivă și să susțină tinerii sportivi. Recent, a fost inaugurată o nouă Secție de judo a Școlii Sportive Specializate nr. 1 din Bălți, un pas semnificativ către promovarea sportului în comunitatea noastră.

Secția de judo își are locația în Palatul Municipal de Cultură (etajul 2). Având o colaborare strânsă cu Federația de Judo a Republicii Moldova, sala respectivă a fost transformată într-un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor judocani. Astfel, au fost efectuate lucrări de renovare a vestiarelor și a băilor, înlocuire a ferestrelor și multe alte îmbunătățiri pentru a crea un mediu confortabil și sigur pentru practicarea sportului.

Pe 18 septembrie 2023, la inaugurarea secției a fost prezent Primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, care a adresat cuvinte de felicitare și încurajare tinerilor sportivi. De asemenea, a fost prezent directorul Școlii Sportive Specializate nr. 1, Oleg Șaric, șeful Secției tineret, sport și relații cu publicul din cadrul DÎTS, Iurii Dmitracov, alături de numeroși sportivi cu renume.

Această inițiativă este un exemplu concret al angajamentului APL pentru dezvoltarea sportului în Bălți.

Last updated: septembrie 20, 2023 at 17:53 pm

Lasă un Răspuns