08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărţişor 2024”, ediția a 58-a.

//
Comentariu0

În prima zi de primăvară, sărbătorim în mod tradițional Mărțișorul, sărbătoare ce este marcată printr-o diversitate de evenimente organizate în municipiul Bălți.

Printre aceste evenimente deosebite, se remarcă deschiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2024”, care marchează acum cea de-a 58-a ediție. Festivalul a devenit un punct de reper tradițional în agenda culturală a orașului nostru, reușind să îmbine armonios valorile culturii naționale cu cele internaționale.

Scopul principal al Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2024” este de a conserva și promova tradițiile și obiceiurile culturale autohtone. Totodată, acest eveniment oferă oportunitatea de a extinde relațiile culturale și artistice la nivel internațional, facilitând cooperarea și schimbul de experiențe cu alte țări din lume.

Astfel, Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor 2024” nu este doar o sărbătoare a primăverii și a tradițiilor noastre, ci și o ocazie de întâlnire și de dialog între culturi, de descoperire și apreciere a frumuseții muzicale din întreaga lume.

Last updated: martie 2, 2024 at 8:12 am

Lasă un Răspuns