08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Deschiderea expoziției pictorului Mari Iurskaia

//
Comentariu0

Prima noastră întâlnire cu un tânăr pictor talentat care lucrează cu o exactitate fotografică, a fost acum șase ani, la expoziția „Fluturi în inima mea”, în care au participat și două pictorițe tinere, care în acel moment erau puțin cunoscute publicului bălțean. Vernisajul din 2011 a devenit un punct de reper în viața unui autor talentat de lucrări expresive, care corespunde temperamentului său puternic și energiei poetice a percepției lumii.

După o anumită perioadă de timp Pinacoteca “Antioh Cantemir» și-a deschis ușile la data de 29 septembrie 2017 cu expoziția pictoriței Mari Iurskaia, stilul, maniera de pictură a căreia sună în unison cu expresivitatea, impresivitatea percepției caracterelor eroilor picturilor.


După o lungă pauză de reparații, galeria de artă își marchează descoperirea cu o uimitoare percepție stilistică, expresivă și impresionistă care denotă femeilor, bărbaților și copiilor caracterul său unic, originalitatea sufletului și a sentimentelor artistei talentate Mari Iurskaia.

Expoziția va dura până la 10 octombrie.

Last updated: octombrie 2, 2017 at 15:47 pm

Lasă un Răspuns