08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Delegația din Republica Populară Chineză în vizită la Bălți

//
Comentariu0

La data de 23 august 2017, în mun. Bălți, la rugămintea șefului Secției politice din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova dl Jiang Mingzheng, cu o primă vizită de familiarizare, au sosit reprezentanții Republicii Populare Chineze: dna Hu Chunmei  – Șef adjunct al Departamentului Europa și Asia Centrală a Asociației Poporului Chinez pentru prietenie în străinătate, dl Chen Lei –  Șef al Serviciului din cadrul Departamentului Europa și Asia Centrală a Asociației Poporului Chinez pentru prietenie în străinătate și dlui Zheng Chen  – colaborator al Asociației Poporului Chinez pentru prietenie în străinătate, cît și dlui Jiang Mingzheng – Șef al Secției politice din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, în vederea identificării oportunităților comune de cooperare cu municipiul Bălți, „capitala de nord” a țării.

În cadrul vizitei respective, au fost organizate mai multe întrevederi atît cu oficialii municipiului, cît și cu reprezentanții mediului de afaceri cu scopul familiarizării  cu  oportunitățile investitionale, căt și promovării potențialului și atractivității investiționale a municipiului Bălți.

În primul rînd delegația a fost primită de conducerea primăriei municipiului. În timpul întrevederii au fost discutate multe subiecte privind cooperarea cu municipiul Bălți în diferite domenii.

Oaspeții au vizitat Zona Economică Liberă ,,Bălți”, SRL „Floribel” și au avut excursie la Combinatul de vinuri și coniacuri din Bălți ,,Barza Albă”.

 

Last updated: august 25, 2017 at 10:36 am

Lasă un Răspuns