08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Decernarea medaliatei cu argint a Cupei Mondiale de Sambo, Anna-Maria Ciobanu și a antrenorului ei, Iulii Peaticovschii, Cetățean de onoare al municipiului Bălți

//
Comentariu0

În data de 30 decembrie 2020, în sala de sport a Școlii sportive specializate „B. Petuhov”, a fost decernată luptătoarea de sambo, maestrul sportiv internațional, Anna-Maria Ciobanu și antrenorul ei, Iulii Peaticovschii: antrenor principal al echipei naționale, antrenor emerit al Republicii Moldova, Cavaler al Ordinului „Gloria Muncii” din Republica Moldova și Cetățean de onoare al municipiului Bălți.

La Cupa Mondială de Sambo „În memoria lui Anatolii Harlampiev”, desfășurată la Moscova, în perioada 18-19 decembrie 2020, Anna-Maria a ocupat locul II la categoria de greutate până la 56 kg.

În acest sens, primarul interimar al municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a felicitat luptătorii de sambo cu diplome și cu un premii bănești din partea primarului, Renato Usatîi.

„Dragi sportivi! Avem o bună tradiție în municipiul Bălți – decernarea cu diplome a câștigătorilor turneelor naționale și internaționale. Astăzi administrația publică locală acordă atenție sportivilor noștri, construcției terenurilor și sălilor de sport. De aceea, rezultatele sunt atât de înalte. Sunt mândru că sportivii aduc medalii de aur, argint și bronz de la fiecare turneu național și internațional. Confirmarea acestui lucru este Argintul luat la Cupa Mondială, de către Anna-Maria Ciobanu, prin ce a adus faimă țării noastre și orașului nostru, fapt pentru care, îi mulțumesc. În numele Primăriei municipiului Bălți, primarului Renato Usatîi, felicităm pe Anna-Maria Ciobanu și pe Iulii Peaticovschii, care a format campioni, câștigători ai campionatelor europene, cupelor și campionatelor mondiale. Pentru noi este foarte imporatnt că bălțenii ne glorifică municipiul”.

Iulii Peaticovschii a mulțumit Primăriei municipiului Bălți pentru suportul acordat, pentru sprijinul permanent al sportivilor, menționând că îi este foarte plăcut și interesant să lucreze cu o astfel de echipă.

La final de întrunire, Nicolai Grigorișin a anunțat că, la cererea lui Valerii Meleașchevici, directorul ȘSS „B. Petuhov”, primăria a decis să doneze în anul 2021, 100 de seturi de cămașe pentu sambo, încălțăminte specială și pantaloni elastici.

Last updated: ianuarie 5, 2021 at 8:57 am

Lasă un Răspuns