08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Conducătorii Î.M. î-și asumă responsabilitatea față de procesul de monitorizare a activității întreprinderilor municipale

//
Comentariu0

La data de 22 februarie expiră termenul propus de Igor Șeremet conducătorilor Î.M. pentru a răspunde la întrebarea privind  monitorizarea activității cotidiene a întreprinderilor municipale.  O săptămînă – este termenul limită, după care vor avea loc ședințe de lucru cu fiecare conducător în parte pentru a soluționa problemele existente în managementul întreprinderilor.

Igor Șeremet a accentuat că este inacceptabil neglijența, ignorarea, blocarea procesului de lucru. Dumnealui a promis să intervină personal în eradicarea mijloacelor legale dăunătoare în acțiunile permise la Î.M. «Regia Apă-Canal Bălți», reamintind că persoane de neînlocuit – nu-s. «…oricînd se va găsi specialistul calificat, care pur și simplu va dori să activeze și să abțină rezultatele bune, apreciate de consumatori».

La sfîrșitul ședinței primarul interimar a dat însărcinare șefului DGC dlui V. Zincovschi să examineze plîngerea locuitorilor APLP din str. Konev, 6 și să o adreseze organele de resor în scopul elucidării cauzelor privind plata, acumularea de surse și lipsa de activitate a conducerii Asociației proprietarilor locuințelor privatizate.

Last updated: februarie 21, 2017 at 16:20 pm

Lasă un Răspuns