08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Concursul anual „Polobocul de aur” la cea de-a XXI-a ediție

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălţi Vă informează despre organizarea celei de-a XXI-a ediție a concursului anual pentru cel mai bun vin de casă „Polobocul de aur”. Organizatorul concursului este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM).

Scopul concursului este de a elucida cei mai buni producători ai vinului de casă, de a populariza tradiţiile naţionale de preparare a vinurilor moldoveneşti, de a spori cultura consumării vinului şi de a efectua schimbul de informaţie între producătorii de vin de casă.

La concurs se prezintă vin de casă, natural (fără adaosuri), produs din roada anilor trecuţi, cu indicarea denumirii vinului, anului de fabricare şi soiurilor de struguri, folosite la producere.

Premiul principal al  concursului este Polobocul de aur”. Învingătorii vor fi premiați în cadrul Sărbătorii Ziua Națională a Vinului sau în cadrul unui alt eveniment organizat de către CCI a RM.

Doritorii să participe la concurs, trebuie să prezinte mostre – 2 sticle cu volumul 0,75 litri pînă la data de 15 martie 2023 la sediul filialei Bălți CCI a RM, str.Victoriei, 6.

Participarea la concurs este binevolă și gratuită.

Primăria municipiului Bălți vă recomandă să acceptați pariciparea la acest concurs.

 

Informaţii suplimentare la tel: 0231 30024, 060811158

e-mail: balti@chamber.md

Persoana de contact Angela Tizu

Last updated: martie 10, 2023 at 17:23 pm

Lasă un Răspuns