08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Comunicat cu privire la desfășurarea ședinței Comisiei municipale pentru protecţia persoanelor aflate în dificultate

//
Comentariu0

La data de 10.03.2020, Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Bălți, a asigurat promovarea celei de-a doua ședință din anul curent a Comisiei municipale pentru protecţia persoanelor aflate în dificultate (CMPPAD), conform Regulamentului-cadru privind organizarea şi funcţionarea Serviciului social de suport monetar adresat familiilor/persoanelor defavorizate.

În cadrul ședinței membrii comisiei au examinat 9 cazuri în urma adresărilor familiilor/ persoanelor aflate în dificultate, pentru a beneficia de suport monetar în vederea diminuării situațiilor dificile care cei din urmă nu o pot ameliora de sinestătător.

Marea majoritate a cazurilor fiind persoane care au atins vîrsta standardă de pensionare, după cum și familii cu venituri modeste, inclusiv persoane cu nevoi speciale, și cei din urmă, familii/ persoane aflate în vizorul DGASPF mun Bălți.

În urma examinării recursurilor, în temeiul deciziei comisiei de rigoare, s-a aprobat acordarea suportului monetar solicitanților cu suma totală preconizată în acest scop, în mărime de 48 000 lei (patruzeci si opt mii lei).

Hotărîrea Guvernului  Nr. 716 din 18-07-2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi funcţionarea Serviciului social de suport monetar adresat familiilor/persoanelor defavorizate.

Last updated: martie 13, 2020 at 10:52 am

Lasă un Răspuns