08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

City Quest în Săptămâna Națională a Tinerilor

//
Comentariu0

În data de 12 noiembrie în mun. Bălți, s-a desfășurat un eveniment de amploare cu implicarea a cca 130 de tineri. Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului Bălți, Direcția învățământ, tineret și sport, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT”/ Anticafeneaua din Bălți, Centrul Municipal pentru Minori și Tineret „Contemporanul”, Centrul Municipal pentru Minori și Tineret „Făclia” în colaborare cu Asociațiile Obștești ”Orașul Sănătos”, CIDP Anima, Centrul America House și ASUSARB. Activitatea a avut drept scop identificarea instituțiilor de tineret din mun. Bălți, a serviciilor prestate de aceștia și spectrul de beneficii ca urmare a participării tinerilor.

Quest-ul a implicat cca 130 de tineri, care au lucrat în echipe. Punctul de start a fost Monumentul lui Ștefan cel Mare, iar încheierea traseului la monumentul lui Vîsoțki, în Parcul Municipal.

Finaliștii au fost premiați cu maiouri, chipiuri, sticluțe cu logoul Centrelor de tineret Bălți, vouchere, coșuri cu fructe și dulciuri din partea organizatorilor.

Evenimentul a fost dedicat Săptămânii Naționale a Tineretului, care a dat start în data de 04 noiembrie cu activitatea de Post Forum la CRAT și se va încheia în data de 18 noiembrie cu Forumul Internațional „BALTI FOR CREATIVE INDUSTRIES” și Gala Bunelor Practici în domeniul Tineret 2022.

Actorii implicați au dat dovadă de faptul că doar prin intermediul unei colaborări frumoase, deschise dintre Primăria municipiului Bălți, Direcția învățământ, tineret și sport, Centrele de Tineret și Asociațiile Obștești lucrurile pot avea loc, iar domeniul de tineret va crește și se va dezvolta în continuu.

Last updated: noiembrie 17, 2022 at 17:49 pm

Lasă un Răspuns