08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ceremonie festivă prilejuită Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și Farmacistului 2024

//
Comentariu0

În ajunul sărbătorii Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și Farmacistului au fost desfășurate evenimente frumoase organizate de către Primăria mun. Bălți.

În incinta Palatului Municipal de Cultură Bălți, la data de 14 iunie 2024, a avut loc concertul festiv în cadrul căruia au evoluat artiștii și colectivele din cadrul municipiului Bălți.

Primarul mun. Bălți, Alexandr Petkov, a venit în scenă cu un mesaj de felicitare adresat întregii comunități medicale și farmaceutice a municipiului.

Totodată, la ceremonia de înmînare a diplomelor și distincțiilor au fost evidențiați pentru merite deosebite și muncă de aleasă dăruire cu Diplome de Excelență Echipele specializate de acordare a asistenței medicale pe diverse profiluri din cadrul Instituțiilor medico-sanitare publice și private: IMSP Centrul Medicilor de Familie mun. Bălți, IMSP CNAMUP Stația Asistență Medicală Urgentă Bălți, IMSP Spitalul Clinic Bălți, IMSP Centrul Stomatologic Bălți, Centrul Național de Transfuzie a Sîngelui filiala Bălți, Centrul Sănătate Publică Bălți, Centrul de Terapie Laser INCOMED SRL, Centrul de Plasament Temporar Reabilitare Copii Bălți, Centrul de Plasament și Reabilitare a persoanelor cu Dizabilități (adulți) Bălți, Colegiul de Medicină Bălți, IMSP Spitalul de Psihiatrie Bălți, Centrul Medical Magnific Nord SRL.

Last updated: iunie 14, 2024 at 18:10 pm

Lasă un Răspuns