08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Centrul Comunitar pentru Persoane în Etate „Respiraţia a Doua” a marcat Ziua internaţională a persoanelor în etate

//
Comentariu0

A devenit o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie, an de an să celebrăm Ziua internaţională a persoanelor în etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune, trudă şi lumină, iar în suflet răbdare, putere și credință.

Cu acest prilej, cu multă recunoştinţă și considerație, le adresăm tuturor vârstnicilor sincere urări de bine, sănătate, împlinire sufletească, bătrâneţe fericită și să se bucure de apreciere și grija celor din jur.

Ziua Internațională a Persoanelor în Etate este o ocazie în plus și pentru a acorda o atenție sporită nevoilor și problemelor cu care se confruntă persoanele în vârstă, în special în ceea ce privește riscul sărăciei și excluziunii sociale, mai ales în această perioadă complicată în care se află întreaga omenire.

„Secole la rând, părinții, bunicii și străbunicii noștri au păstrat și ne-au transmis neprețuitele comori – graiul matern și cultura, meșteșugurile și îndeletnicirile, tradițiile și valorile morale. Iar nouă, copii ai neamului, nu ne rămâne decât să le fim recunoscători pentru toate câte au realizat, pentru înțelepciunea și generozitatea spirituală, pentru răbdarea și blândețea cu care s-au proslăvit și continuă s-o facă.”

Last updated: octombrie 7, 2022 at 17:52 pm

Lasă un Răspuns