08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Cel mai bun antreprenor

//
Comentariu0

În scopul stimulării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, conform Regulamentului pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor

din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” pentru anul 2015, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 250 din 9 martie 2005, anual în municipiul Bălţi se desfăşoară concursul pentru conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.

Conform rezultatelor anului 2015, la concurs au participat în jurul la 48 agenţi economici. Pentru 4 nominaţii au fost determinaţi 8 învingători.  Indicatorii învingătorilor  la nivel local au fost prezentaţi  de către  comisia  municipală de concurs  pentru participare la concursul republican după cum urmează:
„Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie”
”CORALAV-LUX” S.R.L.
“STIP” S.R.L.

„Cel mai bun antreprenor în sfera  construcţiilor”
FPC „NOPRIMA” R.L.
”MARSHARCON” S.R.L.

Cel mai bun antreprenor în sfera  comerţului”
”CASA COMERCIALĂ BULGARĂ” S.R.L.
”GRĂP” S.R.L.

Cel mai bun antreprenor – femeie
”FARNA” S.R.L.
FPC „NOPRIMA” S.R.L.

Ulterior, conform totalurilor examinării materialelor de către comisia concursului republican cu privire la conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii”, pentru anul  2015, în nominaţia „Cel mai bun antreprenor în sfera construcţiilor” învingător a devenit „MARSHARCON” S.R.L. Întreprinderia menţionată îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul municipiului Bălţi.

Premiantului concursului naţional (dl Boris Marcoci) ia fost acordat premiul cu diplomă de gradul II în sumă de 3000 lei în timpul desfăşurării Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Vă reamintim, că anunţul pentru participarea la concursul pentru conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” a fost plasat pe saitul primăriei la data de 06.04.2016, precum şi la 23.08.2016, unde    primăria municipiului Bălţi a informat despre desfăşurarea primei etape a concursului “Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.(doc)

Regulamentul pentru desfăşurarea concursului doc.

Sperăm pe viitor, că conform rezultatelor anului 2016 se vor încadra mai mulţi agenţi economici în acest concurs şi majoriatea învingătorilor la nivel de ţară vor fi din mun. Bălţi.

Last updated: noiembrie 14, 2016 at 15:08 pm

Lasă un Răspuns