08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ce este publicitatea exterioară? Consultările publice privind aprobarea „Regulamentului publicității exterioare în municipiul Bălți în redacție nouă” au fost amânate

//
Comentariu0

În data de 08 iulie 2020 s-au desfășurat consultările publice cu societatea civilă cu privire la aprobarea „Regulamentului publicității exterioare în municipiul Bălți în redacție nouă”.

Consultările publice au fost prezidate de către primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, ce a venit cu o propunere radicală – de a demonta toate construcțiile publicitare (bannere, panno-uri, bill bord-uri etc). Explicația este una – calitatea proastă a publicității exterioare și incompetența agenților economici de a amenaja teritoriul arendat pentru amplasarea publicității. Majoritatea construcțiilor publicitare sunt deacum acoperite cu un strat semnificativ de rugină, vopseaua se oxidează și își pierde din culoare. Dar cel mai important lucru este că publicitatea poartă în caracter impunător.

De aceea, în cel mai scurt timp se va elabora documentația de proiect, care va dirija procedura de demontare a construcțiilor publicitare și de reziliere a contractelor cu arendatorii acestor construcții.

 

 

Last updated: iulie 10, 2020 at 14:30 pm

Lasă un Răspuns